Υπηρεσίες

Η εταιρία δημιουργεί συνεχώς νέα επίπεδα ποιότητας στον επαγγελματικό καθαρισμό, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες.
Στράτος Ανδρεαδάκης - Αντιπρόεδρος Δ.Σ. - Οικονομικός Διευθυντής Υάδες
Στράτος Ανδρεαδάκης
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. - Οικονομικός Διευθυντής
Υάδες Facility Services - Υπηρεσίες Καθαρισμού Αθήνα
Υπηρεσίες Καθαρισμού

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services με την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτόμων μεθόδων καθαρισμού, δημιουργεί συνεχώς νέα επίπεδα ποιότητας στον επαγγελματικό καθαρισμό, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες.

Υπηρεσίες συντήρησης εγκαταστάσεων

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services κατανοώντας την σπουδαιότητα ομαλής λειτουργίας μιας εγκατάστασης, σε όλους τους τομείς που αποτελούν την σύγχρονη ανάγκη συντήρησης της, παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Υπηρεσίες ασφάλειας

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε μέσα και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίας ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των χώρων σας.

Υπηρεσίες σίτισης

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services με σεβασμό στον άνθρωπο, τις διατροφικές του ανάγκες και τηρώντας τα πρότυπα ISO και HACCP, αναλαμβάνει με επαγγελματική συνέπεια την ολοκληρωμένη διαχείριση επαγγελματικού χώρου εστίασης.

Παροχή προσωπικού

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services με σεβασμό στον άνθρωπο, τις διατροφικές του ανάγκες και τηρώντας τα πρότυπα ISO και HACCP, αναλαμβάνει με επαγγελματική συνέπεια την παροχή προσωπικού.

Είμαστε στη διάθεσή σας

Παρέχουμε ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εγκαταστάσεων με μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Είμαστε δίπλα σας για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.