Ανθρώπινο δυναμικό

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services, θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό εξαιρετικής σημασίας παράγοντα που αποτελεί καθοριστικό κριτήριο της σωστής παροχής υπηρεσιών.

Οι εργαζόμενοι μας επιλέγονται μέσα από διαδικασίες πιστοποίησης και αναλαμβάνουν καθήκοντα έργο ύστερα από σύντομη εκπαίδευση και ενημέρωση για την πολιτική της εταιρείας και τις αρχές της. Έως σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας εργάζεται για αρκετά χρόνια στην εταιρεία μας και αποτελεί μόνιμη «επένδυση» για εμάς.

Υάδες Facility services - Υπηρεσίες Καθαρισμού - Pest control Ασφάλεια - Διαχείριση Εγκαταστάσεων - Εκπαίδευση προσωπικού

Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού της ΥΑΔΕΣ Facility Services. Η επιμόρφωση του προσωπικού αποφασίζεται και προγραμματίζεται από τη διοίκηση, σε συνεργασία με την διεύθυνση προσωπικού, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε εργαζομένου και τις δραστηριότητες του στο πλάνο εργασιών.

Η συμμετοχή μας σε εκπαιδευτικά προγράμματα αποτελεί απόλυτη επιδίωξη μας καθώς η επίτευξη έργου προϋποθέτει γνώσεις, εμπειρίες και συνεχή κατάρτιση με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

 

Η εκπαίδευση διακρίνεται:

 • Σε θέματα επαγγελματικού καθαρισμού καθώς και στην μεθοδολογία της εργασίας τους για τα οποία εκπαιδεύονται αρχικώς στην αίθουσα εκπαίδευσης μας (Σεμινάριο Αρχικής Εκπαίδευσης), και μετέπειτα στους χώρους εργασίας.
 • Στην χρήση και τον χειρισμό υλικών καθαρισμού και μηχανολογικού εξοπλισμού, όπου εκπαιδεύονται από το τεχνικό μας τμήμα καθώς και από τις εταιρείες προμήθειας υλικών και μηχανολογικού εξοπλισμού.
 • Σε θέματα επαγγελματικών κινδύνων όπου ενημερώνονται από τον τεχνικό ασφαλείας της εταιρείας μας πριν αλλά και κατά την διάρκεια του κάθε έργου.
 • Σε θέματα επιμελούς εμφάνισης και επαγγελματικής συμπεριφοράς.
 • Σε θέματα διοικητικής λειτουργίας, διαδικασιών εργασιών και κανόνων συμπεριφοράς (αφορά το προσωπικό γραφείου)
Υάδες Facility services - Υπηρεσίες Καθαρισμού - Pest control Ασφάλεια - Διαχείριση Εγκαταστάσεων - Προσωπικό

Παρουσία προσωπικού

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Η ΥΑΔΕΣ Facility Services μεριμνά διαρκώς για το ανθρώπινο δυναμικό της και τη συνεχή εξέλιξή του, και προσφέρει πληθώρα ευκαιριών σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της και σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Προσφέρει:

 • Ιδανικό κλίμα εργασίας.
 • Συνεχή εκπαίδευση σε όλους τους τομείς.
 • Παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και στην εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του κάθε εργαζόμενου
 • Ανταγωνιστικές Αποδοχές.
 • Εξειδικευμένο και σύγχρονο εξοπλισμό, για κάθε είδος εργασίας.
 • Ικανοποίηση των εργαζομένων μέσω της τήρησης των αρχών της ΥΑΔΕΣ Facility Services, την διαφάνεια, το σεβασμό στον άνθρωπο, την ελευθερία έκφρασης και την ομαδικότητα.

Με σημεία παρουσίας και χώρους εργασίας σε όλη την Ελλάδα και διανύοντας μια περίοδο δυναμικής ανάπτυξης και ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της, αναζητά άτομα ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής

Μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα:

 1. Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: knaka@yades.com.gr
 2. Μέσω fax
  (Yπ’ όψιν Τμήματος Προσωπικού): 210 5226576
 3. Μέσω της παρακάτω φόρμας

Αίτηση

  (doc, docx ή pdf μέχρι 4mb)

  Το site προστατεύεται από το reCAPTCHA. Ισχύουν η πολιτική απορρήτου και οι όροι χρήσης της Google.

  Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.